Real Madrid – Sevilla 3-1 – A második félidőben pörgette fel magát a bajnok csapat

valverde rakétája lezárta a real madrid sevilla mérkőzést

A második félidőre hagyta a Real Madrid az izgalmakat a Sevilla ellen. Vinicius Junior önzetlenül játszott, Asensio remek ütemet diktált, és a végén Valverde begyújtott egy újabb rakétát.

Egyéni díjak bemutatása

A mérkőzés előtt bemutatták a nagyközönségnek azokat a díjakat, amit a hét elején nyertek a Real Madrid játékosai. Iker Casillas átadta a legjobb kapusnak járó díjat Thibault Courtiosnak, majd Luka Modric és Zinedine Zidane az Aranylabdát Karim Benzemának.

Google_news_logo

Hirdetések

A mérkőzés jól kezdődött a Real Madrid számára, hiszen már az 5. percben megszerezték a vezetést. Vinicius Junior kapott szerzett meg egy labdát, majd megindult üres területre és a védők között belőtt labdája megtalálta Luka Modricot, aki a kapu közepébe passzolt 1-0.

Hirdetések

Az esős időben egy a párharcoké volt a főszerep, mindenki küzdött a labdáért. A 19. percben David Alaba nem sokkal lőtte a felső sarok mellé a szabadrúgást.

Izgalmas második félidő

A második félidő elején kicsit leült a mérkőzés, a Real játékosai elaludtak, és az 54. percben Eric Lamela egy védők mögé belőtt labdát értékesített. A labda még Courtois jobb kezét megsimogatta, de végül szabadon került a kapuba.

Ancelotti mester a középpályán elvégezte a szokásos Camavinga Tchouameni cserét, előbbi váltotta utóbbit.

A Sevilla kissé magasabb fokozatra kapcsolt, és nagyobb nyomás alá helyezte a hazaiakat. A 77. percben a Real Madrid további cserével igyekezett frissíteni a csapatot, ami nagyon jót tett a mérkőzésnek. Kettő perccel később a cserejátékosok összehoztak egy nagyon szép kontra gólt. Asensio indította Vinicius Juniort az üres területbe, aki nem volt önző, és Lucas Vazquez elé tálalt, ő pedig nem hibázott.

Asensio ismét a figyelem központjába került, amikor a 81. percben kipasszolt Fede Valverde elé a jobb oldalra, aki egy hatalmas bombagólt akasztott a sevillaiak kapujába.

Fede Valverde az utóbbi mérkőzéseken rendre főszereplővé válik. Nagyszerű és fontos gólokat szerez, nem hiába részesíti őt előnyben Ancelotti mester Hazarddal szemben.

A mérkőzés ezután már nem tartogatott több izgalmat, a hazaiak kicsit visszavettek.

Real Madrid – Sevilla 3-1 (1-0)

Real Madrid: Courtois – Carvajal (77′ Lucas), Militao, Alaba (86′ Nacho), Mendy (77′ Rudiger) – Modric (77′ Asensio), Tchouameni (65′ Camavinga), Kroos – Valverde, Rodrygo, Vinicius Junior

Sevilla: Bono – Telles, Marcao, Gudelj, Montiel, Navas (67′ Carmona) – Torres (69′ Papu Gomez), Rakitic (76′ Mir), Jordan – Lamela, Isco (76′ Delaney)

Gólszerzők: 5′ Modric, 79′ Lucas Vazquez, 81′ Valverde illetve 54′ Lamela

Egyéb hírek

Featured image source: BR Football twitter

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.