Manchester United: Ajánlatot tettek a klubra

jim-ratcliffe-manchester-united

Noverberben azután a bizonyos Cristiano Ronaldo interjú után a Glazer család úgy döntött, hogy ideje megválni a klubtól, és eladásra kínálták. A Glazer család 17 évnyi regnálás után, és a legutóbbi évek szurkolói tüntetései miatt végül szeretnék eladni a klubot. Úgy tűnik megvan az első jelentkező az új tulajdonosi címre.

Anglia egyik leggazdagabb embere venné meg a klubot

Sir Jim Ratcliffe Anglia egyik milliárdosa a Sky Sports szerint ajánlatot tett a Manchester United megvásárlására. A milliárdos már a Chelseat is megvette volna, ám akkor lekésett a határidőről. Úgy tűnik, hogy mindenképpen szeretne egy angol labdarúgó klubot birtokolni a milliárdos.

Google_news_logo

“Hivatalosan is elkezdtük a folyamatot.” – mondta a szóvivő.

Ratcliffe egyébként a francia élvonalban szereplő Nice, és a svájci élvonalban szereplő FC Lausanne-Sport tulajdonosa is, így van már némi tapasztalata a sport klubok terén.

Hirdetések

Mi fog következni ezután?

A folyamat következő részeként jöhetnek a pénzügyi jelentések áttekintése, titoktartási szerződés és ha mindent rendben találnak akkor várhatóan megteheti első ajánlatát a milliárdos.

Ez is érdekelhet:

Borítókép: SkySports

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .