Messi mégsem marad a PSG-nél?

A napokban felröppentek a pletykák, miszerint a Lionel Messi mégsem szeretné megújítani a nyáron lejáró szerződését a PSG-nél? Erre a hírre több klub is felfigyelt. A Barcelona szurkolói már ismét vörös-kékben látják régi kedvencüket. De vajon visszatér-e Messi az egykori sikerei helyszínére, vagy új vizekre evez tovább?

Messi mégsem hosszabbít

Állítólag Lionel Messi a világbajnokság megnyerése után úgy döntött, hogy beteljesült minden vágya, megnyerte élete legfontosabb kupáját. Nyilvánvalóan a katariak újabb mesés ajánlattal állnak majd elő, és szeretnék maradásra csábítani a friss világbajnokot, de vajon képes lesz erre nemet mondania? Kylian Mbappénak nem sikerült.

Google_news_logo

Vajon Cristiano Ronaldo mondott neki valamit a legutóbbi barátságos mérkőzésen, ami miatt új kihívásokra vágyik? Vagy 35 évesen már ő is “levezetne” egy alacsonyabb ligában?

Hirdetések

Emlékezhetünk rá, hogy Cristiano Ronaldo leigazolása után az Al Nassr riválisa Messi mezeket kezdett árulni a szurkolói boltjukban. Így, hogy nem hosszabbít az argentin csillag készülhetnek ők is a mesés ajánlatra, hogy odacsábítsák.

Vissza Argentínába?

Több pletyka is napvilágra került, miszerint Leo visszatérhet az argentin bajnokságba, fiatalkori klubjába a Newell’s Old Boys-ba. Míg mások úgy vélik, hogy a David Beckham által alapított Inter Miami-ba veheti az irányt.

Ezt egyenlőre nem tudjuk, bár ennek ellenére sokan mégis a Barcelonába való visszatérést jósolják a leglehetségesebbnek. A Barcelona a nyáron nagyon bevásárolt, és a fiatalok is rendkívül dinamikusan játszanak. Valószínűleg ezért, és a fizetéscsökkentés miatt nem fog “hazatérni” Messi a Barcába.

Gondoljunk csak arra, hogy a Real Madrid sem csapott le még erre a fél évre sem Ronaldora, hiszen akkor a jövőbeli terveiket kellett volna keresztül húzniuk.

Ez is érdekelhet:

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .