Nem bírt egymással a Liverpool és a Chelsea

Az angol bajnokság 21. fordulójának szombati mérkőzésén a Liverpool fogadta a Chelseat. A mérkőzés gól nélküli döntetlennel ért véget. A csapatok a kiábrándító első félidő után sem találták a fogást a másikon.

Gyors Chelsea gól

A mérkőzés 3. percében Kai Haverz lőtt egy gólt, ám rövid ellenőrzés után a VAR szobából visszafújták a gólt. A Chelsea ezután tartotta a labdát, igyekezett a mérkőzést kontroll alatt tartani, és diktálni a tempót. A Liverpool elég nehezen ébredt fel, és jött bele a mérkőzésbe.

Google_news_logo

Graham Potterék csapata így gól nélkül hozták le az első félidőt.

Hirdetések

A második félidőben többet futottak a játékosok, a csapatok igyekeztek megszerezni az első gólt, ám ez nem akart összejönni. A liverpooliak dinamikusabban kezdtek a második félidőben, többet tudtak támadni, Trent Alexander-Arnold előtt is egy nagy lehetőség adódott. A vendégeknél Thiago Silva és César Azpiquileta emelkedett ki, akik remek védelmi munkát végeztek, meggyötörve így a liverpooli támadók életét.

A Chelsea friss ukrán igazolása az 55. percben szállt be, a fiatal Lewis Hall helyett, míg a másik oldalt Klopp Darwin Nunezt küldte a pályára Naby Keita helyett. Ennek ellenére egyik fiatal sztár sem tudott gólt szerezni.

A statisztikákat tekintve is kiegyenlített mérkőzés volt, a Chelsea többet birtokolta a labdát, ám a Liverpool kicsit többet (15-11) lőtt kapura. A szögletek tekintetében is döntetlen volt a meccs.

Talán a Liverpool lehet csalódottabb a döntetlennel.

Ez is érdekelhet:

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .