Xavi: Megy a finomkodás az El Clasico előtt

ancelotti - xavi el clasico

Bellingham: “Nem egy játékosra koncentrálunk, mindannyian rendkívüli szinten vannak. Bellingham érkezése kiemelkedett, ő különbséget tesz az érkezésével, mint például a góljai a legutóbbi El Clasicón”.

Ancelotti:  “Ő az egyik legjobb edző a világon és a történelemben, győzött és nyomot hagyott mindenhol, ahová ment, úriember és példakép, rendkívüli módon tisztelem őt. Nem tudok hasonlóságokról, ugyanott játszunk, de az elképzelések mások”.

Google_news_logo

Balde: “A minap meggyengült háttal játszott, fájt a háta, de nyomta és kitartott. Sokat ad nekünk belülről és kívülről is a futásaival. A Real Madrid nagyon is tisztában lesz a baloldali erőnkkel”.

Hirdetések

Vinicius vs Araújo? Nem árulok el semmit, mert csak Carlo Ancelottinak tennék szívességet.

Mit kér Lamin Jamaltól? “Meg kell mutatnia a tehetségét, mert gólt tud lőni. Meg kell mutatnia a tehetségét, mert már tinédzserként is képes a különbségre”.

A tétről: “Egy bajnoki cím, nyugodtabb vagyok, mint tavaly, megmutattuk, hogy ez egy nyerő projekt, és több tapasztalatom van. Ancelotti mindig éhes, a történelem legjobb Barcája, a Bernabéuban 2-6-ra kellett mennünk, mert egy pont hátrányban voltunk. A madridiak tudják, hogy felvehetjük velük a versenyt, és mindent beleadunk, hogy megnyerjük a bajnoki címet”.

A Barça nem túl szabályos: “Nem értek egyet, nagyon jól játszottunk az Athletic, a Sevilla, a Real Madrid és a Girona ellen is, még akkor is, ha kikaptunk. Portóban is. Nagyon jól játszottunk ebben a szezonban, még jobban is, mint a tavalyi szezonban. Itt az ideje, hogy visszatérjünk ahhoz, ahogyan ezeken a meccseken játszottunk.”

Rapinha a Bajnokok Ligájában: “Igen, ott lesz. A holnapi meccsre pedig a személyiségünkkel folytatjuk”.

A madridiak elfáradtak: “Szerintem fáradtak voltak a hosszabbítás után, de tavaly is így volt ez velünk. Ez nem mentség”.

Változások középen: “A többi nem Pedrin múlik, van egy nagyon világos elképzelésem, az identitás és a Barca DNS-e, a labda elvétele a Real Madridtól, függetlenül a középpályások számától, az elképzelés nem változik, követni kell azt az elképzelést, amit Johan Cruyff ültetett belénk. Hűnek kell maradnunk a cruyffizmushoz“.

Szenzációk: “Ahogy azt el lehet képzelni, motiváltak és izgatottak vagyunk, ez egy ideális forgatókönyv egy futballista számára, egy döntő és egy El Clasico, megpróbálunk majd egy jó meccset játszani, mint tavaly, ami egy ideális meccs volt a stílusunkkal és az ideológiánkkal, a labdát uralva. De nincs favorit, egy El Clasicón mindig 50-50 százalékos a mérleg. Szóval a személyiségünkkel fogjuk uralni a meccset, hogy megnyerjük a bajnoki címet”.

Forrás: Marca

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .