Cristiano Ronaldo a kispadon – Így kezd Portugália Svájc ellen

ronaldo kimarad a kezdobol

Hatalmas meglepetésre Cristiano Ronaldo a kispadon kezdi a Svájc elleni nyolcaddöntőt. A kapitány döntése mögött egy állítólagos összeszólalkozás áll. A legutóbbi dél-koreaiak elleni mérkőzésen lecserélt Ronaldo gúnyos megjegyzéseket tett a dél-koreai játékos felé, amelyet Santos mester magának érzett.

Kezdő csapatok

A portugál lapok a héten a történelem során most először kezdték ki Ronaldot, talán ők is megunták a sztárjátékos viselkedését, és gyenge teljesítményét. Cristiano édesanyja természetesen egyből reagált erre, miszerint Portugáliának hálásnak kellene lennie azért, amit a fia tett a hazáért. Ezt senki nem vonja kétségbe, ám talán már itt az ideje átadnia a stafétabotot a fiatalabb generációnak?

Google_news_logo

Így áll fel Portugália:

Hirdetések

Costa – Dalot, Pepe, Dias, Guerreiro – Carvalho, Bernardo Silva, Otavio – Bruno Fernandes, G. Ramos, Joao Felix

Így áll fel Svájc:

Sommer – Rodriguez, Schar, Akanji, Fernandes – Xhaka, Freuler – Vargas, Sow, Shaqiri – Embolo

Ronaldo cseréje Ramos egy furcsa döntés a válogatott kapitánytól, hiszen a 21 éves Benfica játékos helyett kezdhetett volna Rafael Leao is, aki nagyszerű idényt fut a Milannal. Valamint Joao Cancelo is a kispadon foglal ma helyet.

A mérkőzés győztese Marokkóval játszik majd a negyeddöntőben.

Ez is érdekelhet:

Borítókép: Fabrizio Romano Twitter

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .