Franciaország – Lengyelország esélylatolgató

nyolcaddonto parositas

Ma folytatódik tovább a labdarúgó világbajnokság, a nyolcaddöntő következő párosítása a Franciaország – Lengyelország lesz, amelyet 16 órától kezdenek.

Franciország

A franciákat már a torna előtt is az egyik végső esélyesnek tartották, és a D csoportban nyújtott teljesítménye alapján valóban reális esélyük van rá. A tunéziai 1-0-ás vereség nyilvánvalóan nem erről árulkodik, de azon a meccsen egy nagyon felforgatott cserecsapatot láttunk egy feltüzelt Tunézia ellen. Elszámolta magát Deschamps mester, és a felröppent pletykák szerint a világbajnokság végével valószínűleg távozik posztjáról, és jöhet a Zidane korszak.

Google_news_logo

Lengyelország

A lengyelek egy nagyon felemás képet adtak magukról a három mérkőzésen. A Mexikó elleni mérkőzésen Lewandowski kihagyott egy büntetőt a tizenegyesölő Ochoa ellen, így gól nélkül zártak a felek. A Szaúd-Arábia elleni mérkőzésen hozták a “kötelezőt”, és 2-0-ra nyertek. Majd a csoport utolsó mérkőzésén szinte lélektelen játékkal jobb gólkülönbségüknek köszönhetően továbbjutottak a C csoportból.

Hirdetések

A fogadóirodák szerint egyértelmű francia siker várható, és valószínűleg nehéz lesz megállítaniuk a villámgyorsa Kylian Mbappét. Lewandowski talán még szépíthet, ha megfelelő kiszolgálást kap, ám az elmúlt mérkőzésen nyújtottak alapján nehéz a lengyel meglepetésre várni.

A nyolcaddöntő párosítása

🇳🇱 Hollandia Szombat 16:00 Egyesült Államok 🇺🇸 3-1
🇦🇷 Argentína Szombat 20:00 Ausztrália 🇦🇺 2-1
🇫🇷 Franciaország Vasárnap 16:00 Lengyelország 🇵🇱 x -x
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Anglia Vasárnap 20:00 Szenegál 🇸🇳 x -x
🇯🇵 Japán Hétfő 16:00 Horvátország 🇭🇷 x -x
🇧🇷 Brazília Hétfő 20:00 Dél-Korea 🇰🇷 x -x
🇲🇦 Marokkó Kedd 16:00 Spanyolország 🇪🇸 x -x
🇵🇹 Portugália Kedd 20:00 Svájc 🇨🇭 x -x

nyolcaddonto parositas

Képforrás: AS USA Twitter

A francia lapok is sima sikert várnak

A L’Equipe szerint is jobb helyzetben vannak a franciák, és simán tovább kellene jutniuk a gyengén szereplő lengyelekkel szemben. A válogatott is magasabb minőséget képvisel, mint a lengyelek.

A végeredmény hamarosan kiderül.

Ez is érdekelhet:

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .