Előbb Ronaldotól, majd később a Manchester Unitedtől válik meg a Glazer család

ronaldo manchester united

A kora délutáni órákban megtudhattuk, hogy Cristiano Ronaldo és a Manchester United útjai különválnak. Először a MU hivatalos honlapja tudatta a hírt, majd Ronaldo is közzétette a social médián keresztül, hogy új kihívások elé néz majd. A legfrissebb hírek szerint a Glazer család viszont nem csak Ronaldotól, de a Manchester Unitedtől is megválik, eladásra kínálják a klubot.

Várható volt a válás

A Piers Morgan interjú még ki sem jött már nagy port kavart. Akkor a United úgy reagált rá, hogy a teljes interjú után fognak dönteni a sztárjátékos sorsáról.

Google_news_logo

Az interjú utáni napokban több olyan hír is keringett a sajtóban, miszerint jogi lépésekre szánja el magát a klub, és szeretnének megválni a csatártól.

Hirdetések

Ez utóbbi végül a mai napon végbe is jött.

Ronaldo pedig a social media csatornáján keresztül köszönte meg a szurkolók támogatását, akiket továbbra is a szívében fog őrizni.

Hirdetések

Eladó a Manchester United

A Glazer család 17 év után pedig úgy döntött ideje tovább lépni. Talán a Ronaldo körüli botrány, vagy a folyamatos tüntetés ellenük késztette arra a tulajdonosokat, hogy ideje nekik is “új kihívásokat” keresniük.

A SkyNews hírei szerint a Glazer család bankárokkal egyeztetett a klub eladásával kapcsolatban. A tranzakciót valószínűleg ugyanaz a csoport fogja végrehajtani, akik a Chelsea eladásában is részt vettek. Erről további információt olvashatsz a BBC oldalán.

Ez is érdekelhet:

Featured image source: Fabrizio Romano Twitter

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .