“Ha van olyan hülye aki elvállalja, akkor lemondok”, írta Elon Musk

Elon_Musk_wikimedia

December 19-én egy nem mindennapi módját választotta Elon Musk annak, hogy megtartsa-e a Twitter vezérigazgatói pozícióját. Ahelyett, hogy az igazgatói tanácstól kért volna javaslatot, ő a Twitter közösségéhez fordult.

Hirdetések

Lemondjon-e Elon Musk?

Lemondjak, mint a Twitter vezére? Engedelmeskedem a szavazás végeredményének. Szólt a kérdés Google_news_logoa közösség fel, és a 17,5 millió szavazat 57.5%-a szerint igen, le kellene mondania. Ám most Musk úgy tűnik meggondolta magát.

Google_news_logo

“Majd akkor lemondok, ha lesz olyan hülye aki elvállalja a munkát. Azután pedig majd szoftereket és szervereket fogok üzemeltetni.”

Hétfőn még úgy tűnt, hogy Elon Musk betartja az ígéretét, ám végül mégis kihátrált a döntése alól. Lehet, hogy mindez csak egy játék volt azokkal akik egyre jobban várják Musk fejének hullását.

Hirdetések

Elon Musk mindig is nagy kedvelője volt a Twitternek, és ahogy lehetősége nyílt rá, úgy ajánlatot is tett a tech cégért. A Tesla és a SpaceX vezérigazgatója így tehát egy újabb céggel bővítette portfólióját, és a Twittert azonnal ki is vezette a tőzsdéről.

A Tesla ennek ellenére továbbra is tőzsdén van, és sokszor a cég részvényein csapódik le Musk social média cselekvése.

Musk elhozta a számítógépes játékokat is a Teslákba, így aki éppen unatkozna, az el tudja ütni az időt akár a CyberPunk játékkal is.

Ez is érdekelhet:

Featured image source: Wikimedia

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .