Új, Blogger kurzus a MinnerAkadémián

blogger és tartalomkészítő kurzus

Mándó Milán és a Minner ezúttal egy új Blogger, tartalomkészítő kurzussal rukkolt elő, amelyet a MinnerAkadémia oldalán érhetünk majd el. A kurzus oktatói Mándó Milán a Minner-től, és Bernáth Melinda aki a Smarta.hu gasztrobloggere és a Smarta YouTube csatorna alkotója.

Miért indítsd Blogot?

Az emberek szeretnek olvasni még most 2022-ben is. Ha van egy érdekes téma amiről szívesen írnál, akkor egy blog indítása kiváló lehetőség. Ezzel egy saját platformot hozol létre, amelyet te felügyelsz, kezelsz. Miért válaszd a saját blogot a social media felületek helyett? A legfontosabb szempont, hogy a saját blog egy olyan felület ami a te kezedben van. Míg a social média felületeknél könnyen fent áll a veszélye, hogy tiltják az oldalad, és így elveszted a közönséged.

Google_news_logo

blogger kurzus a minnerakademia oldalon

A kurzus felépítése

Tervezés

A blogger kurzus első lépéseiben tervezésre kerülnek például a blog témái, csakúgy mint a fő téma, és azok a kisebb témák amik támogatják a fő témát. Lásd Gasztronómia, mint fő téma, és a receptek, mint altémák.

Hirdetések

Stratégia

Milyen célokat lehet elvárni a blog indításától kezdve a következő években? Az oktatók segítenek benne, hogy reálisan lásd a helyzetet, és egy olyan tervet láss magad előtt amely akkor sem lomboz le, ha huzamosabb ideig a tervezett számok alatt maradsz.

Technikai beállítások

Hol indítsd el az új blogodat? Tudod már, hogy mi legyen a weboldalad neve? A képzés segít benne, hogy a megfelelő hátteret megteremtsd. Itt már pár marketinges fogást is eltanulhatsz, hiszen nem csak a social média fiókokat fogod tudni elkészíteni, hanem már hívlevél rendszert is.

Hogyan lesz ebből pénz, üzlet?

A blogger kurzus végére látni fogod a teljes képet a bevételszerzési lehetőségekről. Szerencsére a kurzus oktatói már régóta a tartalomgyártás élén járnak, így rengetek tippet fognak tudni adni arról, miként keress pénzt is az írással.

Belevágsz?

Bár a képzés ára egy kicsit borsos, 69 ezer Forint, de ez a kurzus végére átadott tudással ez az összeg várhatóan gyorsan megtérül majd. A kérdés, hogy mennyire leszel kitartó. A tartalomkészítést pedig gyorsan el lehet kezdeni minimális befeketetés nélkül, és akár főállású munka is lehet belőle idővel.

 

És ezt olvastad már?

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .