Messi játéka kérdéses a Bayern ellen

Lionel Messi combizomsérülést szenvedett a Marseille elleni mérkőzésen a Francia Kupában, ráadásul a PSG 2-1-re ki is kapott. Messi így a kezeléseket követően várhatóan kihagyja a Monaco elleni hétvégi bajnokit.

Messi játéka kérdéses a Bayern ellen

A legfrissebb információk szerint az argentin játékos hétfő este szállhat ismét edzésbe, mindössze egy nappal a Bayern München elleni Bajnokok Ligája mérkőzés kezdete előtt.

Google_news_logo

Ám jelenleg Christophe Galtier, a PSG edzője elhessegette azokat az aggodalmakat, hogy a 35 éves játékos nem lesz kész időben erre a nagy meccsre.

Hirdetések
“Leo nem lesz bevethető a Monaco elleni mérkőzésen, de hétfőn újra edzésbe áll, így el lehet felejteni, hogy kétséges a játéka” – mondta Galtier.

“Tudjuk, hogy Leo mennyire fontos a játékunk szempontjából. Az ő távollétével talán máshogy kell majd játszanunk, gondoskodnunk kell arról, hogy kompaktabb és masszívabb gerincünk legyen.

“Nyilvánvaló, hogy amikor Leo nélkül mész Monacóba, az nem szerencsés, de ez csak része annak, ami egy szezonban történik.”

Hirdetések

A francia bajnoknál ráadásul nemcsak Messi, de Kylian Mbappé sem lesz bevethető, aki ugyanúgy combizomsérülésből lábadozik. Még az ő játéka is kérdéses a német bajnok ellen. A PSG a világbajnokság után nehezen találja az igazi formáját, csakúgy mint több más nagycsapat. A PSG az évben már háromszor is kikapott, ami aggodalomra adhat okot.

“Azt hiszed, hogy kiegyensúlyozott csapatod van, aztán hirtelen jön a fáradtság, az eltiltások, a sérülések. Ezek a sérülések gyakran akkor történnek, amikor sok meccset játszol” – tette hozzá Galtier.

“Anélkül, hogy kifogásokat keresnénk, ott volt a szezon közepén a világbajnokság is, ami azt jelenti, hogy sok játékos fáradt.”

A PSG nyolc ponttal áll a Ligue 1 élén a negyedik helyezett Monaco elleni találkozó előtt a hercegségben.

További hírek:

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .