Pelenkatorta ajándékba

Unikornis pelenkatorta

A pelenkatorta hagyománya Amerikából indult, majd lett népszerű Európában is. A pelenkatorta külsőre olyan, mint az igazi torta, csak épp pelenkából és különböző kiegészítőkből áll.

Adhatod, ha babalátogatóba vagy babaváró buliba mész, ha egy kolléganőd megy  szülési szabadságra, karácsonyra, sőt még keresztelőre is!

Google_news_logo

A Babakelengyék pelenkatorta webáruház hatalmas kínálatában az egyszerűbb pelustortáktól kezdve a több emeletes tortákon át különböző forma pelenkatortákat találsz. A választéknak köszönhetően biztosan megtalálod a neked megfelelő ajándékot.

Hirdetések

A leghasznosabb ajándékok egyike, ugyanis csupa hasznos összetevőkből áll:

  • Pelenka: Pelenkából sosem elég! Napi szinten is rengeteg fogy.
  • Textilpelenka: Napi használati tárgy. Nélkülözhetetlen, de késöbbiek folyamán is hasznos tud lenni.
  • Pléd: Téli hónapok nélkülözhetetlen kelléke. Ilyenkor még gyengébb a baba szervezete. Nagyon kell figyelni, hogy meg ne fázzon a kicsi.
  • Cumilánc: Ugye milyen könnyen el tud tűnni a cumi? Éjszaka közepén előkeríteni nem egyszerű.
  • Body: Télen-nyáron szükség van rá. Bár a szülők betáraztak belőle, de nem is gondolják napi szinten hányszor kell öltöztetni a kicsit, illetve milyen gyorsan kinövi az adott méretet.

 

A pelenkatortáink Pampers pelenkából készülnek, a kiegészítők, mint például a cumilánc, vagy a bodyk minőségi magyar termékek.

Gyors futárszolgálat segítségével az ország bármely pontjára 1, maximum 2 munkanapos határidővel szállítunk.

Olvasd el ezeket a cikkeket is:

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .