Mbappé elégedetlen és távozni akar – Újra folytatódik a szappanopera

kylian mbappe elégedettlen

A nyár legnagyobb szappanoperája úgy tűnik ismét folytatódik. Egybehangzó francia és spanyol sajtóértesülések szerint a párizsi “király” Mbappé elégedetlen a jelenlegi helyzetével, és akár már a téli átigazolási szezonban távozna.

A PSG nem enged

Természetesen a Paris Saint Germain nem szeretné elengedné a csatár csillagot, ha már ennyit költöttek a marasztalására.

Google_news_logo

Az a képeken is látszik, hogy nincs minden rendben a Párizsiak háza táján, elég csak az arcokat megnézni. A sztárokkal teletűzdelt csapatban nehéz lehet ennyi egót vidáman tartani.

Hirdetések

Messi a kispadról nézte a találkozót, és Mbappé gólja után sem látszott rajta a felhőtlen boldogság. Nyilván az is közrejátszhat, hogy egyik világsztár sem a kispadról szeretné végignézni a találkozót, különösen akkor, ha ennyi aranylabdát birtokol valaki.

Korábbi hírek szerint Neymar sem rajong túlságosan Kylian-ért. Így, hogy Messi is csatlakozott Neymarhoz, a régi Barcelonás társával vajon kiutálják-e a francia csillagot a fővárosból?

Hol köthet ki?

Ahogy felrepültek a hírek, úgy megindultak a találgatások is, hogy hová igazolhat vajon Kylian Mbappé?

A nyári szappanopera után erősen kikosarazta a Real Madridot, és a madridi szurkolók ezt egy jó ideig nem bocsátják meg neki. Vajon Benzema és Vini Junior gyenge formája és a közelgő El Classico eredménye változtatna ezen a közvéleményen? Ha kikapna a Real a Barcelonától, akkor egy gólerős csatárnak mindenképp örülnének a fővárosi szurkolók.

Irány Liverpool? A nyári Mbappé-saga másik esélyese a Liverpool volt, és ha még tartana a madridi harag akkor elképzelhető, hogy a gyengélkedő Liverpool is megpróbálna bejelentkezni a támadóért. Sadio Mané távozása óta Salah sem igazán találja a formáját, talán fél lábbal már ő is el akart volna menni. És az újonnan érkezett Darwin Nunez sem váltotta még be a hozzá a főzött reményeket, különösen úgy, hogy állítólag nem is érti mit beszél hozzá Klopp.

A végső szó mindenesetre a PSG-é lesz, de ők nem szívesen válnának meg jelenleg a csatártól

PSG – Benfica 1-1

PSG a 3-4-3-as felállással vágott neki a mérkőzésnek: Donnarumma – Danilo, Marquinhos, Ramos – Hakimi, Vitinha, Verratti, Bernat – Sarabia, Mbappé, Neymar

Benfica a 3-2-3-1-es felállással lépett pályára: Vlachodimos – Grimaldo, Otamendi, Silva, Bah – Aursnes, Florentino – Rafa Silva, Joao Mario, Ferandez – Ramos

Gólszerzők: 40′ (11-esből) Mbappé illetve 62′ (11-esből) Joao Mario

Mbappé a PSG BL gólkirálya

A tegnap esti találatával Mbappé átvette Edinson Cavani-tól a “gólkirályi” címet, így már a fiatal francia a PSG legtöbb gólt szerző játékosa a Bajnokok Ligában. Ez lehetett az egyik oka Kyliannak ami miatt végül a francia fővárosban maradt.

Főkép forrás: Twitter

Egyéb hírek:

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .