Bajban van Cristiano Ronaldo – Kikerült a Chelsea elleni keretből

cristiano ronaldo kikerült a chelsea elleni keretből

Mint ismert, Cristiano Ronaldo a tegnapi Manchester United Tottenham elleni mérkőzése befejezése előtt bement az öltözőbe. Ismét a padon ült, és nem is cserélte be ten Hag vezetőedző.

Cristiano Ronaldo és ten Hag kapcsolata nem túl rózsás

CR7 és a Manchester United új vezetőedzője közt nem túl rózsás a kapcsolat, hiszen Ronaldo alig alig játszik ebben a szezonban. Ronaldo kihagyta az előszezont ezért ten Hag kevés esélyt ad a 37 éves játékosnak.

Ennek ellenére például több lehetőséget ad Antony-nak, aki az átigazolási időszak utolsó napjaiban csatlakozott a manchesteriekhez.

Hirdetések
Hirdetések

Ronaldo viselkedése egyre több gondot okoz a vezetőségnek. A már említett előszezonon kívül például a Newcastle elleni mérkőzésen is neheztelte, hogy a 72. percben lecserélték. Azon a meccsen mindössze egyet cserélt a Manchester United, és az Ronaldo lecserélése volt.

Ronaldo ledönti a szobrát

Sajnos az utóbbi hónapokban Ronaldo viselkedése miatt többen is csóválják a fejüket csalódottságukban. Bár megrúgta a 700.-ik gólját, így ő lett minden idők legtöbb gólt szerző játékosa. Ám az, hogy mindenáron a Bajnokok Ligájában szeretett volna játszani és elmenekülni az Unitedtől erősen rányomta a bélyeget az öltözői hangulatra.

Ezt ráadásul a sajtó is örömmel írta meg, ami további olajat öntött a tűzre. A szezon elején ráadásul úgy tűnt, hogy Ronaldo kisebb családi – magánügyi problémákkal is küzd, ami miatt még rosszabb kedve volt.

A Manchester – Tottenham mérkőzés egyébként 2-0-ás hazai győzelemmel zárult, Fred és Bruno Fernandes góljainak köszönhetően.

Az előszezont győzelmekkel kezdte a csapat, majd beindult a rossz széria, és az Atletico Madrid, Brighton, és a Brentford is megverte őket. Az augusztus végi Liverpool elleni győzelem viszont megmentette ten Hag-ot és a csapatot a további kritikáktól.

A Mancesteri derbin viszont csúfosan kikaptak a vörösök a City-től (6-3) – amolyan magyarosan.

Egyéb hírek:

Borítókép: Fabrizio Romano twitter

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .