Gólzáporos mérkőzések a Bundesligában

frankfurt - leverkusen 5-1

A Bundesliga 10. fordulójának szombati mérkőzésein átlagosan több, mint 4 gól született.

Frankfurt – Bayer Leverkusen 5-1
Stuttgart – Bochum 4-1
Wolfsburg – Monchengladbach 2-2
Bremen – Mainz 0-2
Leipzig – Hertha (hátralévő)

Google_news_logo

Xabi Alonso bemutatkozása rosszul sült el

A Bayer Leverkusen új vezetőedzője Xabi Alonso lett a héten. A leverkuseni gárda nagyon rosszul kezdte a bajnokságot, és a legutóbbi 5 mérkőzéséből 4-en vereséget szenvedett. Így várható volt a vezetőedző cseréje.

Hirdetések

A mérkőzést harciasan kezdte a vendég csapat, és be is zsebeltek három sárga lapot is. Az első félidő végén pedig egy 11-est is összehoztak, így 1-0-ás hátránnyal mehetett Xabi Alonso csapata a szünetre.

A második félidő elején Demirbay váltotta Aranguiz-t, és Amiri váltotta Paulinhot, majd az 56′ percben Hincapie egyenlített. A Frankfurt viszont nem hagyta sokáig örülni a Leverkusent, hiszen két perccel később, az 58′ percben újra megszerezték a vezetést Kolo Muani révén.

A 65′ percben pedig Lindstrom állította 3-1-re az eredményt. Hincapie a gólja után ezúttal egy tizenegyest hozott össze, és a második sárga lapja pedig azt jelentette, hogy mehet zuhanyozni. Kamada a büntetőt értékesített, így 4-1.

A kegyelemdöfést a 86′ percben hozta el Alario, beállítva az 5-1-es végeredményt.

Frankfurt – Bayer Leverkusen 5-1

Frankfurt: Trapp – Jakic, Tuta, Ndicka, Lenz – Dina Ebimbe (77′ Alidou F), Sow (77′ Rode) – Lindstorm (77′ Borre), Götze, Kamada (87′ Wenig)-  Kolo Muani (80′ Alario)
Bayer Leverkusen: Hradecky – Hincapie, Tah, Tapsoba – Bakker (80′ Sinkgraven) , Aranguiz (46′ Demirbay), Andrich, Frimpong – Paulinho (46′ Amiri), Schick (80′ Hlozek), Diaby (73′ Kossounou)

Stuttgart – Bochum 4-1
Wolfsburg – Monchengladbach 2-2
Bremen – Mainz 0-2

Leipzig – Hertha 3-2

Újabb magyar csata amelyben Orbán Willi és Szoboszlai Dominik Dárdai Márton ellen játszik.

A mérkőzésről itt írtunk bővebben.

Főkép forrás: Eintracht Frankfurt Twitter

Ez is érdekelhet:

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .